dsc_0113

Gullfunn har blitt Seiko-forhander

 

Hos Gullfunn i Lofotsenteret kan innehaver Stine Solheim nå smykke seg med tittelen Seiko-forhander.

De anerkjente klokkene kom nettopp inn i utstillingsmontrene, og Solheim kan allerede tilby tredve ulike Seiko-modeller.

Ikke akkurat klokker i lavpris-segmentet, men heller ikke dyrere enn at de kan kjøpes som en gave til seg selv, eller noen man setter pris på.

-Vi har fått inn Seiko-modeller som lader seg selv fra kroppens bevegelser, slik at du slipper batteribytte, i tillegg til de populære utgavene med innlagt kalender slik at klokka holder styr på hvor mange dager det er i hver måned og når det er skuddår, forteller Solheim.

Og skulle ikke ei Seiko-klokke behage, så forhandler hun flere andre gode klokkemerker, deriblant Tommy Hilfiger, Guess, Pulsar, Lorus, Alexander, Poeme og Dilligaf.

-Vi venter også inn klokker fra Harper & Brooks og Kate Spade, så vi skal i hvert fall kunne tilby et godt utvalg og noe for en hver smak frem mot jul, sier Stine Solheim.

Av erfaring vet hun at selve julerushet i bransjen ikke tar til før i desember, men allerede nå er de første julegavene fra Gullfunn i Lofotsenteret solgt og pakket inn.

-Noen liker å være tidlig ute, fastslår innehaveren av senterets ur- og gullforretning.

-Apropos smykker, Stine. Finnes det en trend innenfor smykker akkurat nå?

-La meg si det slik, hjerter går aldri av moten!

dsc_0122 dsc_0121