dsc_0102

-Gi immunforsvaret ei håndsrekning

 

-Variert kosthold, mosjon, god søvn og minst mulig stress er viktig for å holde seg frisk, men det går an å gi immunforsvaret litt hjelp nå på høsten, sier Mona Halvorsen hos Sunkost i Lofotsenteret.

Kjeden hennes tilbyr derfor en rekke produkter som kan ha en positiv effekt på immunforsvaret, og mange drar nok kjensel på ingredienser og virkestoffer som antioksidanter, solhatt, svarthyllekstrakt og mere til. Og selvfølgelig ulike multivitaminer.

Alt dette, og mere til er å finne i hyllene hos Sunkost.

Utvalget spenner fra det meste innen økologiske tørrvarer, til vegetaralternativer til kjøttprodukter og et svært godt utvalg i ulike typer te. For kjennere av te tør vi påstå at Sunkost-butikken i senteret må være en opplevelse, med flere gulvreoler tettpakket med te i alle tenkelige smaker.

-Vi merker at flere og flere te-drikkere oppdager utvalget vårt, og det er jo stas, sier Halvorsen.

Hun er oppriktig interessert i hva som er bra for kroppen, og etter hun var ferdig utdannet førskolelærer, gikk hun løs på en treårig utdannelse innen naturterapi, noe som kommer godt med nå som hun skal veilede kundene i Sunkost-butikken.

-Hos oss er økologisk mat en viktig del av utvalget, og vi fører også en del glutenfrie produkter i tillegg til de ulike spesialproduktene til kjeden, forteller Halvorsen.

Hun etablerte butikken i slutten av juni, og synes det har vært spennende å få bygge den opp fra starten av. I ledige stunder lager hun gjerne små tematiske utstillinger i butikken og i den senere tiden har det dreid seg mye om te.

Men nå er det vern om immunforsvaret som står for tur.

dsc_0100 dsc_0098 dsc_0097 dsc_0096