Nille søker butikksjef

En unik mulighet til å lede en flott og veldreven butikk, og samtidig bli en del av miljøet på Lofotsenteret!

Skrevet Oct 27, 2023 av admin

Vi leter etter en god butikksjef som blir motivert av å lede og administrere driften av butikken. Som butikksjef skal du sikre at butikken fungerer effektivt, følger konseptet og oppnår budsjett.

Butikksjefen har mange ulike oppgaver og ansvarsområder, inkludert å planlegge og organisere arbeidsoppgaver for de ansatte, og sikre salgsstrategier for å øke omsetningen. Du er ansvarlig for å gjennomføre Nilles planer og kampanjer, samt sørge for en ryddig og innbydende butikk. Hver uke mottar butikken en stor mengde flotte varer. Dette betyr at du må ha fokus på effektiv vareflyt og hensiktsmessig vareeksponering.

Du forstår hva du skal gjøre for å få til resultater i butikken, og motiveres av å skape positive opplevelser for kundene våre. Du leder ditt team ved å inkludere, følge opp og motivere, samt at du er klar i dine forventninger. Du ser verdien av å bygge trygge teamsom gir god service og hyggelige handleopplevelser for våre kunder. Du er god til å planlegge, får ting gjort, og du trives med et høyt tempo.

I Nille bruker vi flere IT-systemer, blant annet SDW HR (personal) og Timegrip (bemanning). Systemene bruker du daglig i din styring av butikken, og vi ønsker derfor at du har grunnleggende IT-kompetanse.

Vi ønsker oss deg som kan vise til gode resultater fra tilsvarende stilling. Du har erfaring med å jobbe med nøkkeltall, og du evner å skape gode relasjoner til mennesker.

Stillingen rapporterer til Distriktssjef.

Vikan tilby deg

  • En sosial og trivelig arbeidsplass
  • Ordnede arbeidsforhold i en velfungerende kjede
  • En fysisk og aktiv stilling med en hverdag preget av store variasjoner
  • En lederstilling i et av Norges mest kjente varemerker

Er dette noe for deg? Vi gleder oss til å lese din søknad.

Vi gjør oppmerksom på at søknaden må sendes inn via søknadsskjemaet tilknyttet denne annonsen. Vi benytter Experian for kredittsjekk av aktuelle kandidater.


Nille er førstevalget til livets små og store øyeblikk, og vi mener at det alltid finnes en god grunn til å feire.Jul, påske, halloween, telttur i hagen, datenight, vennemiddag eller fredagskos – uansett hva du feirer; hos oss finner du det som gjør en forskjell. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne.

Loyalty Club

Get all the benefits!

Sign Up