Jordbærpikene har lansert ny meny

Sommeren er rundt hjørnet, og Jordbærpikene hadde i går lansering av ny meny med flere nye og spennende retter fra deres kjøkken! Se menyen her!

Skrevet May 11, 2022 av admin

Sommeren er rundt hjørnet, og Jordbærpikene hadde i går lansering av ny meny med flere nye og spennende retter fra deres kjøkken

SESONGENS REKESALAT med fløyelsmyk avokado, bakt paprika, fennikel, semitørket tomat, frisk salat, krutonger og gremoulata, smaksatt med en deilig estragondressing. Serveres med vår egen focaccia og pisket smør til.

De ønsker at så mange som mulig skal få muligheten til å smake denne digge salaten, rekesalaten kommer derfor på kampanje fra 3. – 30. mai, og da til en knallpris: 99 kr (ordinær pris 189,-)

Ny meny:

SESONGENS SKALLDYRSUPPE en smakfull suppe med reker, røkt kveite, fennikel, semitørket tomat og gremoulata. Serveres med vår egen focaccia og pisket smør til.

PANZANELLASALAT en italiensk brødsalat for vegetarelskere, med tomatsalat, grønne oliven, sprø salat, gremoulata, krutonger og fersk mozarella. Serveres med vår egen focaccia og pisket smør til.

KREMET PASTA MED KYLLING er tilbake i en justert form! Deilig pasta vendt i en fyldig kremet ostesaus med erter og parmesan, og med vår egen focaccia og pisket smør til.

BRUSCHETTA MED TOMAT OG AVOKADO, ristet surdeigsbrød toppet med tomatsalat, avokado, sprø og salte rotfruktchips, gremoulata og deilige spirer.

SESONGENS BRUSCHETTA MED RØKT KVEITE ristet surdeigsbrød toppet med salat med røkt kveite, sprø og salte rotfruktchips, kapers, frisk salat og spirer.

SPANSK OMELETT bakt i ovn med skinke, bacon og potet, med en frisk sidesalat bestående av tomatsalat, bakt paprika og gremoulata, servert med vår egen focaccia og pisket smør til.

Barnebrett med PIZZA MARGHERITA inkludert gratis barne-is

Mer grønt 🥬
I kategorien salat har de nå 4 freshe salater å velge mellom. For den som liker det helt grønt er følgende rene vegetarretter i menyen; - panzanellasalat
- bruschetta med tomat og avokado
- rødbetburger med valgfri potet
- pizza margherita til barna

Flere glutenfrie alternativer

For de med glutenintolerans har vi fått inn flere nye alternativer, som gjør det enkelt å unne seg noe godt. Rettene som kan gjøres glutenfrie er merket med * i menyen vår. Vi har nå blant annet fått inn glutenfri pasta, wrap, pannekaker, belgisk vaffel, eplemuffins, og mandelkuler. Glutenfri er også sjokoladeterte og en helt ny bringebærmousskake, kaker vi baker i vårt eget kjøkken.

NYE KAKER:

De har fornyet kakene våre! Ny er blant annet sjokoladeterte med salt karamell, bringebærmousskake, bakt ostekake med dajm og en spennende tinnvedkake. Nytt smågodt vi lager selv er biter av hvit rocky road, mandelkuler, pikekyss og cookie med sitron og pistasj. Flere bilder av kakene våre kommer.

Ellers er is-sesongen her - vhåper så mange som mulig benytter sjansen til å prøve deres friske og sunne frozen yogurt is 🍨
Minner om gratis barne-is til alle våre barneretter 😋

Jordbærpikene er stedet for mat og prat, vi håper dere selv benytter sjansen til en pause med kollegaer hos oss.

Velkommen skal dere være!

Loyalty Club

Get all the benefits!

Sign Up