Jordbærpikene har en flott kafé i Lofotsenteret. Vi styrker vårt team og søker nye medarbeidere som vil bidra til å skape Norges beste gjesteopplevelse. Hos oss i Jordbærpikene er det aller viktigste vi gjør å gi kundene en opplevelse. De som besøker oss skal merke at de er sett og ivaretatt. Den følelsen er det du som skaper. Samspill med dine kolleger i et arbeidsmiljø der alle gleder seg til å gå på jobb er essensielt for å lykkes hos oss. Våre kafeer har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt.

Skrevet apr. 22, 2021 av admin

Jordbærpikene søker to nye medarbeidere

Vi søker nå er en kjøkken og kafèmedarbeider i deltidsstilling 50%, som har mulighet til å jobbe annenhver lørdag. I tillegg kommer muligheter for ekstra jobb ved jul og ifm. ferieavvikling. Det kan være muligheter for høyere stillingsprosent etterhvert.


Vi søker deg som:

- Genuint er interessert i å servere gode matopplevelser.

- Er en lagspiller.

- Liker å jobbe med mennesker og trives med høyt tempo

- Ønsker gjestene velkommen med et herlig ekte smil – hver dag, også når det er som mest hektisk.

- Har mulighet til å jobbe kveld og lørdag.

- Identifiserer deg med våre verdier; ekte, engasjert og skapende, som sier noe om hvordan vi skal opptre overfor hverandre og våre gjester.

- Verdsetter mat av god kvalitet, laget fra bunnen av.

- Skriver og prater flytende norsk.


Hos oss i Jordbærpikene er det aller viktigste vi gjør å gi kundene en opplevelse. Vi er hjertet i senteret. De som besøker oss skal merke at de er sett og ivaretatt. Den følelsen er det du som skaper. Samspill med dine kolleger i et arbeidsmiljø der alle gleder seg til å gå på jobb er essensielt for å lykkes hos oss. Våre kafeer har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt.

I Jordbærpikene har vi matretter og bakst som lages på våre egne oppskrifter. Vi ønsker oss deg som på en effektiv og engasjert måte er med på å produsere og levere vår meny etter våre standarder.


Ved spørsmål ta kontakt med daglig leder Sandra Danielsson på tlf 47 25 90 83.Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN