About Jekta

About Jekta
Find Us
Contact Us
Open Positions
Parking

Welcome to

Northern Norway's largest shopping mall

Learn More

Jekta Storsenter is one of the biggest and finest shopping center, and the largest in North Norway. Jekta Storsenter has over 130 stores and 65,000 square meters of shopping! We have medical, dermatologist center and chiropractor clinic. Exciting retail concepts that are not found elsewhere in Tromso is established on Jekta. Along with unique specialty shops with products from the region, constitutes the center’s excellent retail mix.

With over 130 shops you will always find what you need on Jekta Storsenter, with Northern Norway’s largest and best selection. We have free parking, good bus links, and is only five minutes away from the airport and the city centre.

Learn More

Find Us

Show map

At Jekta, you'll find 1500 free parking spots. You can park both indoor and outside, where we've got facilities that cater for "unlimited" vehicle height (bus/RVs). See map below for how to get here.

Show map

LAILA MYRVANG

Shopping Centre Manager

ANDRE HELLVIG

Operations Manager

LISS SAMUELSEN

Centre Coordinator

ELLEN EMAUS

Centre Secretary

POSTAL ADDRESS

BILLING ADDRESS

Power_1200x1200.jpg

Vi søker tilkallinger til Power

POWER kan tilby deg en variert hverdag, hvor ingen dager er like og der løsningsforslag og dialog med kunden er i sentrum. Et av våre hårete mål er å bli verdens mest kundevennlige butikk. Kanskje du kan hjelpe oss med det?

Les mer
NoaNoa_1200x1200.jpg

Noa Noa søker sommervikar - med mulighet for forlengelse

Les mer
Dna_1200x1200.jpg

Dna Shoes søker selger for sommerjobb!

Euro Sko Gruppen er i dag Norges og Nordens største sko-gruppering med butikker i Norge, Sverige og Danmark. Gruppen har totalt 460 butikker, hvorav 345 butikker er i Norge. Gruppen omsetter for NOK 3,5 milliarder og har i alt 3100 ansatte hvorav 2300 jobber i Norge. Euro Sko Gruppen ble etablert i 1983 og er en medlemseiet sko-kjede. Dvs at alle våre butikker eies og driftes av lokale kjøpmenn- og kvinner. Dna er et multibrand konsept som tilbyr et oppdatert og trendy utvalg av sko, sneakers og tilbehør fra en mengde spennende varemerker. Et sterkt fokus på trend og kvalitet gjør dna unike! I dna tør vi å gp egne veier, og vi er unge og modige- noe som gjenspeiles i utvalget og den visuelle profilen i butikkene.

Les mer
BikBok_1200x1200.jpg

Bik Bok søker ekstrahjelp

Bik Bok er en av Skandinavias ledende motekjeder for jenter. Kolleksjonene oppdateres kontinuerlig, slik at trend- og moteinteresserte kunder alltid tilbys nyheter som fanger opp endringer i motebildet. Bik Bok har flere enn 1.500 flinke og entusiastiske medarbeidere i 170 butikker i 3 land. ​ Bik Bok er en del av motekonsernet Varner som består av flere profilerte kjeder; Cubus, Dressmann, Carlings, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark.

Les mer
Lekia_1200x1200.jpg

Lekia har en ledig deltidsstilling som butikkmedarbeider 70-80 %

Les mer
Solid_1200x1200.jpg

!Solid søker tilkalling og ekstrahjelp

Les mer
PedersenBakeri_1200x1200.jpg

Pedersens bakeri har ledig deltidsstilling som kafemedarbeider 50-70%

Les mer
PolarGull_1200x1200.jpg

Polar Gull og Ur søker ekstrahjelp

Ønsker du en spennende, morsom og variert jobb? Polar Gull og Ur er en frittstående gullsmedbutikk som selger smykker og klokker til alle anledninger. Vi søker etter deg som kan jobbe 2 kvelder i uken, samt annenhver lørdag. Ekstra jobb ved behov, og ved jul/ sommerferie.

Les mer
NewYorker_1200x1200.jpg

Salgsmedarbeider (sommervikar med mulighet for forlengelse) til New Yorker

Med over 1.100 butikker i 45 land er NEW YORKER representert i hele verden og vokser fortsatt som et vellykket Young Fashion-selskap. Med et team på over 16.000 medarbeidere arbeider vi i fremadrettet med stor vekt på samarbeid og fellesskap. Gjennom vår lidenskap for mote, vår spontanitet og effektivitet har vi klart å være en del av moteverden i over 40 år. Bli en del av vårt team!

Les mer
DressmannXL_1200x1200.jpg

Dressmann XL søker butikksjef

Dressmann er en av Nord-Europas største kleskjeder for menn med over 400 butikker i 5 land. Kjeden tilbyr kolleksjoner for alle kvalitets- og prisbevisste menn med gode kjøp til både fritid, jobb og fest. I Dressmann gjør nærmere 2400 medarbeidere hver eneste dag en avgjørende jobb for at vi skal lykkes. Dressmann er en del av motekonsernet Varner som består av flere profilerte kjeder; Cubus, Carlings, Bik Bok, Volt, Junkyard og Levi’s Store. Virksomheten omfatter i dag 6 nettbutikker og over 1200 fysiske butikker i Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark.

Les mer
GinaTricot_1200x1200.jpg

Gina Tricot søker Selger - Ekstrahjelp

Les mer
Cubus_1200x1200.jpg

CUBUS SØKER POSITIVE, ENGASJERTE OG FLEKSIBLE TILKALLINGS/EKSTRAHJELPER TIL SIN BUTIKK.

Les mer
LarsMonsen_1200x1200.jpg

Lars Monsen Store Tromsø søker butikkleder i 100% stilling (vikar)

Lars Monsen Gear AS har hovedkontor i Bodø og har 43 ansatte. Vi har 8 egne Lars Monsen Brand Stores og planlegger flere i årene som kommer. Butikkene er plassert i Alta, Tromsø, Bodø, Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Femunden. I tillegg har vi et raskt og voksende forhandlernett i hele Norge.

Les mer
LarsMonsen_1200x1200.jpg

Lars Monsen Store søker entusiastisk selger

Lars Monsen Gear AS har hovedkontor i Bodø og har 43 ansatte. Vi har 8 egne Lars Monsen Brand Stores og planlegger flere i årene som kommer. Butikkene er plassert i Alta, Tromsø, Bodø, Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Femunden. I tillegg har vi et raskt og voksende forhandlernett i hele Norge.

Les mer
Olivenlunden_1200x1200.jpg

Olivenlunden søker flere medarbeidere; 50%, 20%-vikariat til januar 2023 og sommerhjelp

Olivenlunden 1830 er ekte varer til ekte mennesker. Når du ønsker å dele en genuin smaksopplevelse eller å gjøre et måltid til en minneverdig begivenhet, så er vi i Olivenlunden 1830 din kilde til inspirasjon, kunnskap og ekte vare. Vi setter de høyeste krav til renhet, smak, kvalitet og foredling og vi er gastronomiske spesialforretninger for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet. I 20 år har vi satt gode matopplevelser og kvalitet i sentrum og formidlet vårt engasjement til våre kunder. I våre butikker blir du møtt av mennesker med innsikt og engasjement som forvandler din handletur til en opplevelse du vil huske. Les mer på www.olivenlunden.no. Vi er 13 butikker i Oslo og rundt i Norge. På kontoret, i Bogstadveien, sitter vi et dedikert team på rundt 10 personer og Olivenlunden 1830 hadde en omsetning på rundt 74 millioner i 2019. Ambisjonene videre er høye og derfor trenger vi deg på laget for å vokse Olivenlunden vår!

Les mer
Vila_1200x1200.jpg

VILA søker selger til deltidsstilling

Les mer
Kremmerhuset_1200x1200.jpg

Kremmerhuset søker selger i 10% stilling

Kremmerhuset ble etablert i 1979. Vi er en inspirerende gave- og interiørkjede med nettbutikk, i tillegg til 62 butikker fra Alta i nord til Kristiansand i sør. Vårt mål er at kundene våre skal finne det de trenger for å skape sitt personlige hjem hos oss, og som ansatt i Kremmerhuset vil din viktigste oppgave være å bidra til inspirasjon for alle våre kunder. Kremmerhuset utvikler og produserer varer over hele verden. Vi er opptatt av miljø også der vi produserer, enten det er i Europa eller en annen verdensdel. Vår produksjon skal være slik at vi kan levere jorden videre til neste generasjon på best mulig måte

Les mer
Glitter_1200x1200.jpg

Glitter søker butikksjef

Stillingen som butikksjef hos Glitter betyr at du er en leder med personal- og resultatansvar der hovedoppgaven er den daglige driften av butikken og å lede butikkens ansatte. En stor del av jobben er å lede og inspirere butikkens selgere samt å skape et team der dere har et positivt fellesskap og sammen jobber for å oppnå salgs- og resultatmålene i butikken .På Glitter jobber vi aktivt med hver kunde som kommer inn. Derfor er det viktig at du er glad i salg og blir motivert av å jobbe mot høye mål. Du liker å tilby Glitters unike selgende service og style kundene med våre fine produkter. For oss er det viktig ta vare på kundene og gi dem den beste servicen slik at de velger å komme tilbake. Hos Glitter ønsker vi å ha det moro på jobben, ettersom arbeidsglede sprer seg i butikken og smitter over på kundene. Du jobber selvfølgelig også i henhold til kjerneverdiene våre: Vi tar eget ansvar, vi er engasjerende, vi bryr oss og alt er mulig!

Les mer
Fryd_1200x1200.jpg

Fryd søker kjøkkenassistent, deltidsstilling

Fryd er en koselig kafé med ca. 50 sitteplasser som holder til på Jekta Storsenter i Tromsø. Vi serverer lunsj og middagsretter, ferskbrygget kaffe, påsmurt og kaker. I tillegg har vi litt interiør, vesker, linkjoler og gourmet produkter.

Les mer
Fryd_1200x1200.jpg

Fryd søker kjøkkenassistent; lørdagshjelp og ferier

Fryd er en koselig kafé med ca. 50 sitteplasser som holder til på Jekta Storsenter i Tromsø. Vi serverer lunsj og middagsretter, ferskbrygget kaffe, påsmurt og kaker. I tillegg har vi litt interiør, vesker, linkjoler og gourmet produkter.

Les mer
Eurosko_1200x1200.jpg

Eurosko søker selger i deltidsstilling, ca 20%.

Euro Sko-gruppen er Norges og Nordens største sko-gruppering med butikker i Norge, Sverige og Danmark. Gruppen har totalt 460 butikker, hvorav 345 butikker er i Norge. Gruppen omsetter for NOK 3,5 milliarder og har i alt 3100 ansatte hvorav 2300 jobber i Norge. Euro Sko Gruppen ble etablert i 1983 og eies og driftes av selvstendige kjøpmenn/-kvinner.

Les mer
Bagorama_1200x1200.jpg

Bagorama søker assisterende butikksjef

Les mer
Lindex_1200x1200.jpg

Lindex søker selger

En voksende global motekjede, etablert i Sverige. Vi er til for å styrke og inspirere alle kvinner overalt. Dette er vårt høyere formål som selskap. Vårt engasjement for kvinner, bærekraft og kunden gjennomsyrer alt vi gjør. Dette er et fokus vi har på hvert trinn av reisen vår. En reise mot å være en global, merkevaredrevet og bærekraftig motekjede der digital-first er en naturlig tilnærming i alt vi gjør. I Lindex er det menneskene som utgjør forskjellen. Vi er som en stor familie, med verdier som hjelper oss å vokse, og vi tror på å gjøre ting sammen. For to er mer enn en, og sammen kan vi ha større påvirkning. Hvis du føler det på samme måte, er vi sannsynligvis en veldig god kombinasjon.

Les mer
Vita_1200x1200.jpg

VITA søker medarbeider i 24% deltidsstilling

VITA er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære, og har i dag 116 butikker fordelt over hele landet. Vår misjon er å være en destinasjon for kvinner som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære. Vi vil tilfredsstille dette via fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser. VITA Jekta søker ny deltids medarbeider i 24% stilling fra og med august 22, med mulighet til å starte opplæring ila. sommeren.

Les mer
FlyingTiger_1200x1200.jpg

Vi søker butikkmedarbeider i deltidsstilling til Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen er en av verdens mest suksessrike – og absolutt morsomste – innen butikkhandel. Vi har en sterk og åpen kultur med gjennomsyrende verdier. Vi setter pris på forskjelligheter og diversitet, våre dører er alltid åpne. Vi kan tilby deg en jobb på en uhøytidelig arbeidsplass hvor du blir en del av et team bestående av glade, åpne og hjelpsomme kolleger, som liker det de gjør. Hvis dette høres ut som deg, og du digger Flying Tiger Copenhagens konsept, synes vi at du skal bli butikkmedarbeider i vår butikk i Tromsø.

Les mer
FlyingTiger_1200x1200.jpg

Butikkmedarbeidere søkes til Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen er en av verdens mest suksessrike – og absolutt morsomste – innen butikkhandel. Vi har en sterk og åpen kultur med gjennomsyrende verdier. Vi setter pris på forskjelligheter og diversitet, våre dører er alltid åpne. Vi kan tilby deg en jobb på en uhøytidelig arbeidsplass hvor du blir en del av et team bestående av glade, åpne og hjelpsomme kolleger, som liker det de gjør. Hvis dette høres ut som deg, og du digger Flying Tiger Copenhagens konsept, synes vi at du skal bli butikkmedarbeider i vår butikk i Tromsø.

Les mer

Parking

Learn More

At Jekta, you'll find 1500 free parking spots. You can park both indoor and outside, where we've got facilities that cater for "unlimited" vehicle height (bus/RVs).

You'll also find a charging station outside of Obs for electric wehicles. 12 spots where 4 are fast chargers (50KW each).

Learn More

Loyalty Club

Get all the benefits!

Sign Up