Fem tips for en køfri julehandel

Vinmonopolet er opptatt av å sikre smittevern og å gi alle sine kunder en god handleopplevelse. Her er fem tips for en køfri julehandel.

Skrevet nov. 19, 2020 av admin

1) Gjør unna handelen før 15. desember

Basert på erfaring fra tidligere år, vet vi at svært mange venter med juleinnkjøpene til den siste uken før julaften. Kommer du før 15. desember tror vi det skal være mindre kø hos oss.

2) Besøk oss på formiddagen og tidlig i uken

Besøk oss i roligere perioder, som på formiddag og tidlig i uken. De fleste av kundene våre handler mot helgen, spesielt er det mange kunder hos oss på fredag og lørdag ettermiddag. Her kan du sjekke åpningstidene til din nærmeste butikk.

3) Planlegg julehandelen i god tidForsøk å få unna julehandelen på Polet med ett besøk. Lag en handleliste for hele julen allerede nå:
  • Skal du ha selskap i løpet av desember? Her får du tips om hvordan du planlegger innkjøp av drikke. Du kan også gjerne ringe oss på telefon 22 01 50 00, sende e-post til kundesenter@vinmonopolet.no eller benytte chatten. Vi hjelper deg å finne riktig drikke til julematen, beregne mengde, bestille varer eller andre drikkefaglige råd.
  • Tenk gjennom hva som ellers står på menyen i desember og hva du ønsker å drikke til? Husk at vi også har gode alkoholfrie alternativer.
  • Les våre råd om drikke til julematen.
  • Skal du bort og trenger drikke du kan gi i gave til verten eller vertinnen? Skriv det på handlelisten, så er du ferdig med det allerede nå.
  • Skal du gi bort drikke i gave? Husk at du kan kjøpe et gavekort eller en gave i nettbutikken. Gaven kan du få sendt direkte til den du ønsker å glede.

4) Bestill på nett for levering på dør

Husk at du kan kjøpe produkter i nettbutikken for levering på dør, henting på Posten eller på ditt nærmeste Vinmonopol. Ta gjerne kontakt med oss på telefon 22 01 50 00 eller på kundesenter@vinmonopolet.no så hjelper vi deg med bestillingen eller svarer på det du lurer på. Dersom du ønsker at varene skal leveres før julaften, er det lurt å bestille før mandag 7. desember. Les mer om bestilling og levering av varer til jul.


5) Handle alene


For å unngå for mange mennesker i butikklokalet og minske køen utenfor, oppfordrer vi deg til å handle alene.

Kilde: www.vinmonopolet.no

Kundeklubb

Få de beste fordelene!

MELD DEG INN