Bunnpris søker assisterende ferskvaresjef
Lyst til å bli en del av Gourmét-teamet hos Bunnpris?
Nå kan du bli assisterende ferskvaresjef på Bunnpris her på Lofotsenteret. De søker etter deg med relevant erfaring, fagbrev som kokk eller butikkslakter. Fagbrev er ikke et absolutt krav, men du må ha en genuin interesse for mat, og ikke minst ha glimt i øyet i møtet med kundene.
Du kommer til å jobbe tett med ferskvaresjefen og være hans stedfortreder når han ikke er tilstede. Du vil også få dine egne ansvarsområder.
Bunnpris har i dag en ferskvareavdeling som tilbyr kjøtt, fisk, skalldyr, ost, delikatesse, varmmat og catering.
For mer info og søknad:
epost: kristoffer.sandholm@bunnpris.no
telefon: 48 21 53 90
eller stikk innom butikken for en prat
Du kommer til å jobbe tett med ferskvaresjefen og være hans stedfortreder når han ikke er tilstede. Du vil også få dine egne ansvarsområder.
Bunnpris har i dag en ferskvareavdeling som tilbyr kjøtt, fisk, skalldyr, ost, delikatesse, varmmat og catering.
For mer info og søknad:
epost: kristoffer.sandholm@bunnpris.no
telefon: 48 21 53 90
eller stikk innom butikken for en prat